Effectieve apps voor het MKB

Concepting

Voordat we je app gaan maken kijken we eerst goed naar je behoeftes en welke functionaliteiten we het best binnen de app voor je kunnen inzetten. Zo sluit de app precies aan bij de wensen die je hebt en genereer je meer gebruikers.
Natuurlijk zorgen we ook voor op maat gemaakte content, zodat de app ook echt waarde toevoegt en er samen met de juiste functionaliteit voor zorgt dat hij regelmatig door je klanten gebruikt zal blijven worden. Zo stemmen we de app niet alleen af naar je bedrijf maar ook naar de klanten en de markt waar hij voor bedoelt is!

image placeholder

Design

Onze apps worden altijd op maat gebouwd, zo ben je zeker van een uniek ontwerp dat helemaal bij je bedrijf aansluit. We bouwen de best werkende functionaliteiten binnen je app en zorgen ervoor dat deze perfect aansluiten binnen het design van de app. We hebben voor onze apps al een flink aantal "modules", waar al veel die we binnen de app kunnen inzetten. Wanneer we de functionaliteit van een app kunnen verbeteren door een nieuwe module te ontwikkelen, doen we dit graag! De juiste functies binnen een app, gecombineerd met een strak design maakt het hele plaatje af en zorgt dat je geld gaat verdienen met je app.

image placeholder

Succes

Natuurlijk moet een app er niet alleen mooi uit zien, het hoofddoel is om meer klanten en meer omzet te generen. Daarom brengen wij met regelmaat nieuwe functionaliteiten uit voor onze apps, zodat er altijd iets nieuws op de app te beleven valt. Met het gebruik van pushberichten herinner je de klanten zo nu en dan aan de app, aan een afspraak of speciale actie, zodat ze de app en daarmee je bedrijf niet zomaar zullen vergeten. je kunt ook gebruik maken van in-app-messages om je klanten te triggeren. Wij hebben al flink wat goed werkende functionaliteiten/modules die we "standaard" in je app kunnen inbouwen.
Klik hier voor het actuele module overzicht!


image placeholder
Functionele native apps voor meer omzet in het MKB!


Voordat we een mobiele applicatie voor je gaan bouwen spreken we eerst alles goed met je door. Zo kijk je samen met de 'builder' naar hoe we de funcionaliteit van je native app optimaal kunnen laten worden! Tijdens de ontwikkeling wordt je natuurlijk op de hoogte gehouden van hoe het met de voortgang van je mobiele app staat. Je krijgt regelmatig updates en ziet zo de vorderingen die wij maken, zodat je zelf de baas blijft over het uiteindelijke design! Nog voor de native app de stores in gaat nemen wij nogmaals de werking en de functionaliteit van de app met je door. Op deze manier weten we zeker dat de app in één keer correct de stores in geplaatst kan worden. Zo spreken we ook de werking van de pushberichten en de in-app-messages van je native app door, hier kan namelijk een heleboel mee verricht worden en zal je zeker meer omzet brengen.

Zo kun je bijvoorbeeld klanten op de hoogte houden van lopende acties, of ze zo nu en dan een herrinnering sturen zodat ze de mobiele applicatie en daarmee je bedrijf niet zomaar vergeten! Ook kun je in de mobiele app bijvoorbeeld een spaarsysteem verwerken om klanten te belonen. We hebben al een hoop functionaliteiten “op de plank liggen” die we al door en door op succes getest hebben. Deze functies kunnen we perfect gestyled voor jouw app inzetten, zodat je de gerbuikers van je app een echte meerwaarde kunt bieden! Zo weet je zeker dat ze bij je terug blijven keren en niet voor de concurrentie kiezen. Een app lijkt een dan wwel een klein ding, maar de resultaten van onze klanten hebben al aangetoond, dat een mobiele applicatie een hoop omzet kan genereren!

Verder zorgen wij er voor dat niet alleen je website er mooi uitziet, maar gebruiken wij dezelfde principes ook voor je native app! Met de principes van material design kunnen wij op maat een perfect passend ontwerp voor je mobiele applicatie ontwerpen! We zorgen er voor dat deze ook aansluit bij je bedrijf en de uitstraling daarvan en dat je altijd up-2-date bent. Nadat de native app in de stores is geplaatst eindigt het daar niet. Wat ons zo bijzonder maakt is juist het gedeelte nadat je mobiele applicatie gereed is! We zorgen ervoor dat de app altijd up to date is met de laatste richtlijnen die via Google gesteld worden. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw mobiele app niet zomaar achteraanin de zoekresultaten van Google zal verdwijnen!

Wanneer je mobiele app goed vindbaar én bruikbaar is, zal dit meer gebruikers generen en zo uiteindelijk ook meer omzet verzorgen! Wij bij Appvance vinden het belangrijk dat de service die wij leveren niet alleen een mooi plaatje is, maar dat onze native apps ook echt iets toevoegen aan je bedrijf. Op deze manier helpen wij je dan ook graag verder om een mobiele applicatie te creëren die helemaal bij je bedrijf past. !