Webdesign voor online succes

Concepting

logo-appvance

Bezoekers bepalen in een oogopslag of ze op een website blijven of niet. Om bezoekers op je website vast te kunnen houden is het noodzakelijk om een uitgesproken identiteit te bepalen.

logo-appvance

Met pakkende content, de juiste uitstraling en het juiste concept voor jou branche, zorgen wij ervoor dat bezoekers je website niet links laten liggen! Meer bezoekers die langer op je website blijven, betekent natuurlijk ook meer omzet!

logo-appvance

Wij zorgen ervoor dat we een uniek concept voor je website opstellen, zodat je jezelf op een perfecte manier kunt onderscheiden van je concurrentie

image placeholder

Design

logo-appvance

Wij zorgen ervoor dat iedere website uniek gestijld en op maat voor je gemaakt wordt. Om je goed van de concurrentie te onderscheiden, staat je eigen identiteit hierbij voorop.

logo-appvance

Bij Appvance maken we gebruik van de laatste technieken en design trends, zoals mobile-first, responsive- en material design. Hiermee ben je verzekerd van een strakke en goed werkende website die op alle trends voor loopt.

logo-appvance

Alle websites die wij maken zien er op elk formaat scherm uitstekend uit, of je de website nu via je telefoon, ipad of computer bekijkt.

image placeholder

Succes

logo-appvance

Zodra je de nieuwe website hebt goedgekeurd zorgen wij ervoor dat hij online komt te staan en voor iedereen zichtbaar is. Hier eindigt het echter nog niet!

logo-appvance

Door goed met je in contact te blijven, kunnen wij ervoor zorgen dat je website altijd up-2-date blijft en kunnen we de website van actuele content blijven voorzien. Vandaag gebeld? Gisteren opgelost!

logo-appvance

Google let erg op die erg op actuele content, daarom ondersteunen je graag om goed vindbaar te blijven en in de top van Google te komen.


image placeholder